Az új év legfontosabb változásai az Agrárium 2020 konferencián

A A

agrarium-fejlec

A kormány idei agrárszakmai terveiről szóló előadással Nagy István agrárminiszter nyitja meg az Agrárium 2020 konferenciát, amelyet március 3-án rendez meg Kecskeméten a Portfolio Csoport. Az évindító eseményen az új év legfontosabb támogatási, jogszabályi, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásai kerülnek terítékre.

Egyedülálló módon foglalja össze a Portfolio Csoport Agrárium 2020 című konferenciája azokat a legfontosabb változásokat, amelyeket idei eredményes gazdálkodásukhoz ismerniük kell az agrárgazdasági szereplőknek. A március 3-i évindító rendezvénynek a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

Az Agrárium 2020 konferencia az idén bekövetkezett, illetve előrelátható támogatási, jogszabályi, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásokat egyaránt napirendjére tűzi.  A rendezvény célja, hogy gyakorlati információkkal és részletes magyarázatokkal lássa el az esemény résztvevőit valamennyi kiemelt témában.

A részletes programot tekintse meg itt>>

Az eseményt Nagy István Agrárminiszter nyitja meg, aki a kormány idei agrárszakmai terveiről tart előadást. A konferencián az agrártárca felső vezetői mellett az üzletei élet és a szakmai-érdekképviseleti szervezetek magas rangú képviselői is részt vesznek.

Az előadók megtekintéséhez kattintson ide>>

A konferencián jegyvásárlással lehet részt venni. A Portfolio Csoport a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjainak 50 százalékos kedvezményt biztosít.

A jelentkezési feltételek itt érhetők el>>

 

portfolio-logo

A A