Március közepén nyílik Törökország legnagyobb mezőgazdasági vására

A A

A 18. Konya Mezőgazdasági, Mezőgazdasági Gépesítési és Szántóföldi Technológiai Vásárt rendezi meg a Konya Kereskedelmi Kamara a Tüyap Konya Nemzetközi Vásárközpontban a TARMAKBIR közreműködésével. A törökországi Konya kiállítás 65%-át a mezőgazdasági gépek teszik ki, amelyek biztosítják az esemény emlékezetes színvonalát is.

 

Tavaly 101 ország 304 855 üzletembere látogatta meg a vásárt, ahol 20 ország 441 cége és vállalati képviselője mutatta be leginnovatívabb megoldásait a mezőgazdasági gépesítés területén. A fedett terület nagysága, valamint a belföldi és külföldi látogatók száma miatt Törökország legnagyobb mezőgazdasági vására a Konya Mezőgazdasági Vásár. Az elmúlt években a Konya Kereskedelmi Kamara, a Konya Iparkamara, a Mevlana Fejlesztési Ügynökség, a MUSIAD és a Tüyap kezdeményezést szervezett a külföldi befektetők és a hazai márkák egy-egy üzleti találkozón való összegyűjtésére a vásár során. Várhatóan ebben az évben a B2B szervezetek ismét sikeresek lesznek a tisztességes üzleti kapcsolatok felvétele terén. Ezen kívül, a vásár iránt érdeklődő számos szakmai látogató számára különleges meghívásokat küldenek, akik nyomon követhetik a mezőgazdaság technológiai fejlődését az Agriculture 4.0 előírásainak megfelelő innovációk terén is.

A Konya Mezőgazdasági Vásár 2020. március 17-én, kedden nyitja kapuit; a szakemberek március 21-ig, szombatig látogathatják az eseményt. Részletesebb információk a www.konyaagriculture.com web oldalon érhetők el.

tuyap_tarim_english

A A