Aratástól a vetésig: visszatér a hazai mezőgazdaság legnagyobb szántóföldi rendezvénye

A A

Az őszi munkák, a precíziós gazdálkodás és az agrárszakma megújulása lesz a fő téma a II. NAK Szántó­földi Napok és Agrárgépshow-Mezőhegyesen, ami az ország legnagyobb szántóföldi rendezvénye lesz.

A magyar gazdák legnagyobb szántóföldi szakmai találkozóját 2018. szeptember 20-21-én rendezik meg Mezőhegyesen, a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. Kiállítási Centrumában, ahol az évszaknak megfelelő fajtabemutatók, mikro- és demóparcellás bemutatók, valamint a precíziós gazdálkodás külön­böző területeit ismertető előadások várják a gazdálkodókat. A tavalyi, 15 ezer látogatót vonzó I. Szántóföldi Napok és Agrárgépshow-Mezőfalva esemény pozitív tapasztalatai nyomán idén még nagyobb területen várják a látogatókat.

Az általános programok és szakmai konferenciák, előadások mellett ezen az eseményen kerül sor Magyarország eddigi legnagyobb betakarítási bemutatójára, mely korábban sohasem látott mennyiségű agrárgépet vonultat fel, erős fókuszt helyezve a kombájnokra.

A NAK és a MEGFOSZ által közösen szervezett kétnapos, 420.000 négyzetméteren elterülő rendezvény mindkét nap ingyenesen látogatható, 9:00 és 17:00 óra között. A két nap eseményei között fennmaradó időben pedig számtalan kulturális és rekreációs programon lesz lehetőség részt venni, például a közeli Gyulán vagy Szegeden.

1

program_napi_cs

program_napi_p

A A