A tapasztalat nagy úr! Minőségi pótkocsik a magyar termelőknek is

A A

agroliner-kroger-logo

A Kröger járműgyár 60 év gyártási tapasztalattal a háta mögött kínál széleskörű és minden igénynek megfelelő szállítási technikát. Ezek a termékek a levédett Agroliner márkanéven kerülnek forgalmazásra. Az Agroliner cég a mezőgazdasági, míg a Terraliner az ipai szállítási eszközök gyártásával foglalkozik.

A legtöbb értékesített termék a 3 oldalra billenthető mezőgazdasági pótkocsi, az acélteknős pótkocsi, a letoló kocsi és az emelőhorgos alváz a görgős konténer felvételéhez. A tervezés, fejlesztés és az értékesítés központja Németországban, Rechterfeld központban található.

A gyártás Németországban 3 helyszínen történik. Az “agroliner” és a “terraliner” portfolió jelenleg 27 különböző mezőgazdasági és építőipari jármű modellt tartalmaz, amelyek az ügyfél igényei szerint egyedileg gyárthatók. Többek között a 18 tonnás, 2 tengelyes 3 oldalra billenthető falemez és műanyag oldalú pótkocsik, amelyek jelenleg Németországban piacvezetők.

 

Előnyei: könnyű súly és nagy kapacitás, ezáltal gazdaságos szállítási megoldás. A mezőgazdasági acélteknős billencset, a gyár a vevő igényeinek megfelelően különböző oldalfal magasságokkal ajánlja (1,48 m–2,2 m-ig) magasító nélkül, teknőhossza 5,2 m–9m-ig, természetesen rendelhető hozzá lehajtható oldalfal magasító 500–800 mm magasságban.

A gyár bálaszállító kocsik programja (PWO) több féle felszereltséggel kerül piacra. A bálák rögzítéséhez mechanikus és hidraulikus bálarögzítő rendszert kínál a gyár. Ezek a pótkocsik egyedi igény szerint szerelhetők alumínium oldalfallal, vagy rácsos keretű oldalfallal, ezáltal alkalmasak raklapos vagy ládás termékek szállítására is. Egyik fontos jellemzője az Agroliner mezőgazdasági pótkocsiknak, hogy a szériagyártásban felhasznált alkatrészek alkalmassá teszik a 80 km/h –ás közúti sebességre történő vizsgáztatásához.

MUK402-acelteknos-3-tengelyes-3

2006-tól új termék került a piacra a 2 tengelyes Dollyval, melyet a Kröger gyár az elsők között gyártott közúti használatra alkalmas felszereltséggel. Ezekkel a mezőgazdasági- és építőipari szállító pótkocsikkal a Kröger gyár minden traktorral vontatott szállítási igényt ki tud elégíteni. A Kröger termékek különös ismertetőjele a minőség, a hosszú élettartalom, tartósság, és a vevő igényeire specializálódott gyártás.

 

További információ:kondcoop-logo
Kond-Coop Kft – 5555 Hunya, Petőfi u. 5.
Tel.: +36-66-532-700

A A