Jelentkezés a 26. Szentlőrinci Gazdanapokra – kedvezményes időszak

A A

Kedves leendő Partnerünk!

Bízunk benne, hogy a mögöttünk lévő negyed század, a szakmai érdeklődés, a látogatottság alakulása, elért eredményeink, a kedvező kiállítási díjak – melyet kiegészítenek az aktuális év kedvezményei – együtt megfelelő keretet adnak ahhoz, hogy kiállítói lesznek a Dél-Dunántúl legnagyobb agrárkiállításának, a Szentlőrinci Gazdanapoknak.
Ha még nem ismer bennünket, ajánljuk figyelmébe honlapunkat (http://bmvk-gazdanapok.hu/), tekintse meg eddigi eredményeinket és a fotógalériát, melyet sokkal beszédesebbnek érzünk a leírt mondatoknál!
A korábbi év fejlesztései közül, már tavaly használhatóvá vált web oldalunkon a megrendelő felület, így az idei évben is ezen a környezetbarát és reméljük kényelmes felületen tudja kiállítói igényeit rögzíteni.

Jelentkezését 2018-tól kezdődően kényelmesen, nem utolsó sorban pedig papírmentes, környezetbarát módon tudja intézni a Szentlőrinci Gazdanapok honlapján keresztül! Tavaly regisztrált partnereink a már meglévő fiókjukkal tudnak bejelentkezni és tudják új, 2019-es jelentkezésüket összeállítani! Megrendelés indítása: http://bmvk-gazdanapok.hu/kiallitoknak/e-regisztracio-kiallitoknak

Amennyiben az elektronikus regisztrációs felület működésével kapcsolatban kérdése lenne, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére Alapítványunk pécsi irodájában személyesen, illetve telefonon és e-mailben.

Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány
Cím: 7621 Pécs, Felsőmalom u. 13.
Telefon: 72/214-050
E-mail: info@bmvk-gazdanapok.hu

Látogassa meg honlapunkat és foglalja le helyét időben a 26. Szentlőrinci Gazdanapokra!

Árlista: szentlorinci-gazdanapok-kiallitasi-arlista-2019

Kedvezmények: szentlorinci-gazdanapok-kiallitasi-kedvezmenyek-2019

1

Üdvözlettel:

Végh Gábor

vásárigazgató

20/941-9146

A A