TERMELÉKENYSÉG HULLADÉK NÉLKÜL, MB CRUSHER KIHÍVÁS

A A

A csatlakoztathatóság  a modern gazdaság meghatározó jellemzője. Az MB Crusher egységek élen járnak a közösségek, gazdaságok és országok összekapcsolásában.

A gazdaságnak egyre inkább szüksége van infrastruktúrára az országok közötti ellátási lánc és a nagyvárosi területek közötti lakossági közösségek összekapcsolásához. A lakások, út- és csatornahálózatok, gáz- és vízvezetékek, közintézmények és egyéb infrastruktúra építése azonban manapság egyre drágább és még bonyolultabb a globális anyaghiány miatti óriási késések miatt.

Megfelelő infrastruktúra nélkül a gazdaság nem fejlődhet. Anyagok nélkül nem lehet kapcsolatokat kiépíteni. Ördögi körnek tűnhet, de a megoldás egyszerű, és egy mondatban összefoglalható. Infrastruktúra: többet kevesebbel.

Hogyan jutottunk erre a következtetésre? Megfigyeltük, hogy ügyfeleink mit tettek az anyagbeszerzéssel kapcsolatos nehézségek leküzdése érdekében. Láttuk, hogyan használták fel hatékonyan az erőforrásokat. Hogyan sikerült elkerülni a pazarlást.

Az eredmények meglepőek: általánosságban csökkentették a költségeket, és kiküszöbölték a szállítási késéseket pusztán azzal, hogy már a helyszínen használták működő gépüket és telepítették az MB Crusher berendezést.

Árkok készítése utántöltőanyag vásárlása nélkül

A chilei Atacama régióban található Cerro Negro bányában egy cég 80 km-t ásott át a sivatagon anélkül, hogy meg kellett volna vásárolnia és elszállítania az árok kitöltéséhez szükséges homokot. Az ügyfél Doosan DX225LC-jéhez csatlakoztatott egy MB-S18 rostakanalat, hogy az anyagot közvetlenül az árokban szitálja. Az eredmény óriási költségmegtakarítás és gyorsabb feldolgozási idő, a terület megóvásával párosulva. Az anyag helyszíni megmunkálása valójában csökkenti a teherautók ki- és behajtását, és megakadályozza, hogy a helyi anyagot a területtől idegen aggregátumok szennyezzék.

MB-S18 – Doosan DX225LC – Chile – Pipes – Sand from MB Crusher on Vimeo.

Építsen vízvezetékeket városi területeken teljes biztonságban

Agadirban, egy marokkói kikötővárosban új vízvezetéket építettek, amely átszeli az egész várost. A szaharai éghajlat megköveteli, hogy a munkát gyorsan és a munkások  maximális biztonsága mellett végezzék el. A kitermelt anyag manuális szétválasztása túl sok időt venne igénybe, nem garantálná a teljes biztonságot, és különösen nem tenné lehetővé az építkezéshez szükséges homogén méretek elérését. A Doosan 240 kotrógépen egy MB-S18 rostakanál segítségével a kitermelt anyagot közvetlenül a helyszínen szitálták. Az eredmény: homogén és egyenletes töltőanyag, határidőre elkészült munka, teljes biztonság a helyszínen.

MB-S18 – Doosan 240 – Morocco – Pipes – Excavation soil from MB Crusher on Vimeo.

Csökkentse a vasúti ballaszt előkészítésének költségeit

A vasúti hálózatok fejlesztésébe történő befektetés javítja és megkönnyíti a gazdasági cseréket, felgyorsítja az áruszállítást, megkönnyíti az ingázókat és ösztönzi a turizmust. A vasúti összeköttetések kiépítéséhez hatalmas mennyiségű ballaszt szükséges, amely elengedhetetlen magának a vasútnak a megfelelő működéséhez, a sínek hőtágulásának minimalizálásához és a zajelnyeléshez, a vízelvezetéshez és a növényzet növekedésének megállításához.

Két érdekes tanúságtétel érkezik Indiából és Olaszországból, amelyek közös nevezőjére jellemző: nagy mennyiségű ballaszt készítése, amelyet a már rendelkezésre álló anyagok újrafelhasználásával készítenek, egyszerűen tisztítva. Gazdaságilag nagyon előnyös eljárás.

Indiában egy Sany SY220 kotrógépen egy MB-S18 rostakanalat használtak az anyag átszitálására közvetlenül a vasúti telephely mentén, míg Olaszországban ugyanezt az rostakanalat egy Hitachi EX215-re szerelték fel az anyag tisztítására a kőbányában és közvetlenül a kupac elhelyezésére. a teherautón.

Mash up_MB-S18 – BF702 from MB Crusher on Vimeo.

Anyagok újrafelhasználása a Varsót a perifériális területekkel összekötő vasúthálózat karbantartása során is: a régi, használaton kívüli talpfákat egy Atlas 1604 kotrógépre szerelt BF70.2-es törőkanállal zúzták össze, majd a zúzott anyagot mind szubsztrátum használták fel a következő fektetéshez. a ballaszt.

A semmi elpazarlása a siker kulcsa. A kapcsolat gazdagságot hoz. Egyszerűbbé, gyorsabbá és fenntarthatóbbá tesszük.

A A