QUIVOGNE- Opall-Agri Saturn IV magágykészítő kompaktor

A A

2017 02. 19.

A QUIVOGNE termékpalettája januártól bővült a cseh Opall-Agri gépgyár munkagépeivel. Az Opall-Agri palettáján kompaktorok, ekék, talajlazítók, hengerek, rövidtárcsák és szántóföldi kultivátorok találhatók.

A tavaszi szezon közeledtével a Saturn IV kompaktorok kerülnek előtérbe. Amint a neve is mutatja, ez a gép már a negyedik generációba lépett, és az elmúlt több mint 10 év tapasztalatait felhasználva „felnőtt”, sőt bizonyos részletekben meg is előzte nagynevű konkurenseit.

Elérhető 3 és 4 méteres szélességben merev, valamint 4 – 10 méteres munkaszélességben összecsukható kivitelben. A 8 és 10 méteres típus a Neptun univerzális eszközhordozóval szerelve kerül piacra.

A Saturn IV kompaktoron az elmunkáló eszközök akár 7 sorban is elhelyezkedhetnek. Hengerek, simítók, lazító kapák váltják egymást a precíz magágy elérése céljából.

Habár az Opall-Agri munkagépek nem újak a hazai piacon, de a szélesebb körben történő elterjesztésük miatt cégünk az év elejétől akciót hirdetet egyes kivitelekre. Így 2017 március 15-ig a következő akciós áron érhetők el a Saturn IV kompaktorok:

Saturn IV 4S                  (4 méteres vontatott kivitel): 14.990 EUR

Saturn IV 5S                  (5 méteres vontatott kivitel): 19.960 EUR

Saturn IV 6S                  (6 méteres vontatott kivitel): 23.220 EUR

Saturn IV –Neptun 8 (8 méteres vontatott kivitel): 34.950 EUR

Qu

Qu1

Qu2

Qu3

Qu4

A A