MKB – NAK stratégiai együttműködés

A A

Az MKB Csoport együttműködési megállapodást köt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával

18195538_1407048359318029_484040249_o

Stratégiai megállapodás aláírásával fűzte szorosabbra kapcsolatát az MKB Bank Zrt. és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). Az erről szóló megállapodást a mai napon dr. Balog Ádám az MKB Bank vezérigazgatója és Győrffy Balázs a NAK elnöke írta alá. A két szervezet közös célja, hogy együttműködésük tovább erősítse a hazai agrárszektort. Az együttműködésben a teljes MKB Csoport – MKB Bank Zrt., MKB Euroleasing és az MKB Consulting is részt vállal.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a szakmai érdekérvényesítés mellett célul tűzte ki a hazai agrár- és élelmiszer szektor erősítését és a magyar élelmiszerek versenyképességének támogatását, így biztosítva a legjobb szolgáltatásokat a magyar mezőgazdaság szereplői számára.

Az MKB Csoport eddig is kiváló szakmai kapcsolatokat ápolt az agrárszakma képviselőivel. A Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségével (MEGFOSZ) közelmúltban létrejött szerződés követően most a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával is stratégiai megállapodást köt annak érdekében, hogy a mezőgazdasági vállalkozások számára új lehetőségeket teremtsen. A megállapodás értelmében a kamarai tagsággal rendelkező magyar agrárvállalkozások igénybe vehetik az MKB Csoport kedvezményes, speciálisan kamarai tagok számára kialakított szolgáltatás csomagjait.

Dr. Balog Ádám, az MKB Bank Zrt. vezérigazgatója szerint: „A mezőgazdaság egyre erőteljesebben fejlődő ágazat ezért az MKB csoport termékeivel és szolgáltatásaival olyan megoldásokat kínálunk, amelyek hozzájárulhatnak az agrárvállalkozások pénzügyi stabilitásához. A Kamarával való együttműködés fejlesztésében számos új lehetőség rejlik. A most aláírt megállapodás révén Bankunk még előnyösebb feltételeket képes teremteni a mezőgazdaságban vállalkozóknak”.

„A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) számára azért is fontos és kedvező a megállapodás, mert az MKB Bank elkötelezett az agrárium és szereplőinek gazdasági felzárkóztatásában, a kamarai tagok pénzügyi ismereteinek elmélyítésében, valamint a pénzügyi tudatosságuk fejlesztését célzó európai uniós, kormányzati és kamarai törekvések támogatásában. Örömmel támogatjuk a pénzintézetet abban, hogy a magyar agrárium résztvevői számára minél szélesebb körű és jobb minőségű pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson, valamint, hogy szolgáltatásai, termelési és fejlesztési forrásai minél nagyobb körben megismerhetővé és elérhetővé váljanak a Kamara tagsága számára is.” – mondta el Győrffy Balázs, a NAK elnöke a stratégiai együttműködési megállapodás aláírása kapcsán.

További információ: sajto@mkb.hu

A A