MICSODA PAZARLÁS!

A A

Tehát magától értetődik, hogy a C&D hulladék egyszerűen túl sok. Ezért mindenkinek meg kell tennie a maga részét a csökkentés érdekében. De hogyan?

A válasz egyszerű: újrahasznosítani őket. Persze ezt sokkal könnyebb mondani, mint megtenni. Még a legjobban újrahasznosítható anyagok újrahasznosítása is költséges és munkaigényes lehet. Ez néha speciális felszerelést igényel, vagy többe kerülhet, mint az egyszerű ártalmatlanítás.

Az MB Crusher tisztában van ezekkel az akadályokkal, és célul tűzte ki, hogy változást érjen el a hulladékanyagok újrahasznosításában. Ezért olyan berendezéseket terveztünk, amelyek segíthetnek az említett akadályok leküzdésében, és minden újrafelhasználható hulladékból új anyagokat állítanak elő.

Egyik amerikai ügyfelünknek, egy nagy betongyártónak  megoldásra volt szüksége az egyre nagyobb tömegű hulladékanyag kezelésére. Tudta, hogy a beton újrahasznosítása nyereséges, de a bevételének csak egy részét akarta új gépekbe fektetni. Az MB Crusherhez fordult, hogy megtalálja a megoldást. Vásárolt egy BF135.8 típusú törőkanalat, és közvetlenül a helyszínen kezdte el a betonhalom aprítását. Nemcsak azt sikerült megakadályozni, hogy tonnányi és tonnányi betonhulladék kerüljön a hulladéklerakókba, hanem az újrahasznosított anyagot új bevételi forrássá is alakította.

Természetesen maga a beton nem a legnehezebben újrahasznosítható anyag, de mi történik, ha vasbetonról van szó? Itt az akadály megduplázódik, mert ha a beton újrahasznosítása bonyolult is lehet, a vasbeton alkatrészek újrahasznosítása még bonyolultabb, hacsak nem rendelkezik a megfelelő berendezésekkel.

Ez történt egyik ügyfelünkkel is, aki egy BF90.3 típusú zúzókanalat vásárolt. A betont a vasalt résszel együtt dolgozta be, majd szétválasztotta őket. Mindezt kizárólag a saját kotrógépével. Gyors és egyszerű.

De mi a helyzet más építőanyagokkal? Ilyen például a tégla. Tudjuk, hogy újrahasznosíthatóak, de hosszabb feldolgozást igényelnek, igaz? Nem igazán. Az előző példához hasonlóan a megfelelő felszereléssel a látszólag nehéz feladatok is könnyen elvégezhetők. Mint például az ügyfelünk, aki megvásárolta a BF120.4 törőkanalat , és a kotrógépét újrahasznosító központtá alakította át, és közvetlenül a helyszínen zúzta össze a téglakupacot.

Az MB Crusher számos tartozékot kínál, hogy segítsen a vállalatoknak leküzdeni a C&D-hulladék újrafelhasználásának akadályait. Olyan kivitelezhető, költséghatékony és mindenekelőtt egyszerű megoldások tervezésére összpontosítunk, amelyek illeszkednek a világszerte az építkezéseken már működő gépekhez.

mbcrusher

A A