Massey Ferguson innovációs offenzíva az Agritechnica-n!

A A

A Massey Ferguson új programja megjelenik a Stage V MF 6700 S szériában. Az AGCO világmárkája (NYSE:AGCO) örömmel jelenti be, hogy az MF 6700 S széria megkapja az okos teljesítmény névre keresztelt fejlesztési csomagot öt típussal. Így az érintett modellek 135 és 180 LE közötti maximális teljesítmény leadására képesek. Ahogy az elődeik is tették, az új MF 6700 S szériás erőgépek hathengeres traktorok teljesítményével és nyomatékával rendelkeznek, mialatt megőrizték egy négyhengeres traktor minden előnyét fordulékonyság a méret tekintetében.

Új mellső függesztésű kaszák és szélesebb munkaszélességű függesztett és vontatott rendterítők egészítik ki a Massey Ferguson szálastakarmány kínálatát is.

A Massey Ferguson kibővíti a vontatott körbála csomagoló kínálatát, illetve frissíti körbálázó kínálatát. Bemutatják az új MF TW 160 körbála csomagolót. A modell a már meglévő MF TW 130 típust egészíti ki.

A Massey Ferguson bestseller traktor modelljei különleges kiadásban jönnek az Agritechnica kiállításra. Az egyedi traktorokat a fekete színnek

köszönhetően összetéveszthetetlen megjelenés jellemzi, ami gondosan kiválasztott felszereltséggel és extrákkal egészül ki. Az erőgépek az egyedi külső mellett a megszokott, kiváló ár/érték arányt, termelékenységet és kényelmet kínálják! Az exkluzív NEXT Edition felszereltség a négy legnépszerűbb Massey Ferguson modellen érhető el:

– MF 5711 S Dyna-4 (115 LE)
– MF 5713 S Dyna-4 (130 LE)
– MF 7720 S Dyna-VT (200 LE)
– MF 7726 S Dyna-VT (255 LE)

1

Az új gépeket az Agritechnica kiállításon, november 10-16 között, a németországi Hannoverben tekintheti meg a közönség.

A A