Lila lett a paradicsom, nem sárga!

A A

A Syngenta YOOM™ paradicsoma nyerte az idei Fruit Logistica Innovációs Nagydíját

A Syngenta új, lila YOOM™ paradicsoma aranyérmet nyert innovációs kategóriában a berlini Fruit Logistica kiállításon.

A YOOM™ rendkívül innovatív paradicsomfajta, amely könnyen felismerhető különleges lila színéről és édes-savanyú zamatáról, amely az izgalmas „umami” ízben ölt testet. A YOOM™ paradicsommal változatos, egészséges és emellett rendkívül ízletes ételeket fogyaszthatunk.

Syngenta_Yoom_Paradicsom

„A YOOM™ pontosan az a termék, amelyet a fogyasztók keresnek az élelmiszerüzletek polcain: ízletes, egészséges és azonnal fogyasztható”, mondta a Syngenta vezérigazgatója, Erik Fyrwald. „A díj fantasztikus siker számunkra, gratulálok a Syngenta zöldség csapatának a kiváló a teljesítményért.”

Syngenta_Awards_Winners

A Fruit Logistica Innovációs díját (FLIA) az évente rendezett berlini rendezvényen adják át. A díjazottak közé azok a leginnovatívabb termékek tartoznak, amelyek megtalálhatóak teljes gyümölcs és zöldség áruellátási láncban, a termeléstől kezdve egészen az értékesítésig. Ezzel a díjjal a frisspiaci gyümölcs- és zöldségipar tíz legjobb innovációját tüntetik ki.

„A díj elnyerése fontos bizonyítéka annak, hogy a Syngenta elkötelezett az innováció iránt, azért dolgoznak kollégáink nap mint nap, hogy megfeleljenek a termelők igényeinek, akik olyan egészséges és ízletes zöldségeket termesztenek, amelyeket a fogyasztók szívesen megvásárolnak”, mondta Jeremie Chabanis, a Syngenta, EAME Értéklánc vezetője.

A YOOM™ egyedi csomagolással rendelkezik. Alapanyaga fenntartható erdőgazdaságokból származik, amely megfelel a fogyasztók megnövekedett élelmiszer-fenntarthatósági követelményeinek.  A YOOM™ paradicsom jelenleg Ausztráliában, Belgiumban, Dániában, Franciaországban, Görögországban és Spanyolországban kapható, de a termelési és a forgalmazási köre folyamatosan bővül.

Sajtókapcsolat:

Szellő Gábor

KRQ Communications

szello.gabor@krq.hu

0630/7498810

A Syngentáról

A Syngenta Magyarországon évek óta piacvezető a növényvédő szerek területén. Cégünk Magyarországon vezető szerepet játszik szántóföldi vetőmagok nemesítésében, előállításában és forgalmazásában, valamint zöldség vetőmagok nemesítésében és forgalmazásában.

A Syngenta a világ egyik vezető mezőgazdasági vállalata. Törekvésünk között szerepel, hogy a világ népességét biztonságos élelmiszerrel lássuk el, miközben óvjuk a bolygónkat. Céljaink között szerepel a fenntarthatóság, a minőség és biztonság növelése a  mezőgazdaságban, világszínvonalú tudományos eredmények és az innovatív növénynemesítési megoldások segítségével. Technológiáink világszerte termelők millióinak nyújtanak lehetőséget a korlátozottan rendelkezésre álló mezőgazdasági erőforrások jobb kihasználására. Több mint 90 országban 28.000 munkatárssal azon dolgozunk, hogy elősegítsük a növények fejlődését. Partneri kapcsolataink, együttműködéseink, valamint a Good Growth Plan iránti elkötelezettségünk képessé tesz minket arra, hogy növeljük a növények termőképességét, megóvjuk a termőföldet az eróziótól, növeljük a biodiverzitást és felélesszük a vidéki közösségeket.

További információért keresse fel a www.syngenta.hu és a www.goodgrowthplan.com honlapokat.

Kövessen minket a Twitteren is: www.twitter.com/Syngenta és www.twitter.com/SyngentaUS.

Jövőre vonatkozó megállapításokkal, nyilatkozatokkal kapcsolatos figyelmeztetés.

Ez a dokumentum jövőre vonatkozó nyilatkozatokat, előrejelzéseket is tartalmazhat, melyek a következő kifejezésekkel azonosíthatóak be: ‘hisz’, ‘lenne’, ‘lesz’, ‘potenciális’, ‘tervek’, ‘lehetőségek’, ‘becsült’, ‘törekvés’, ‘terv szerint’ és hasonló kifejezések. Ezen nyilatkozatok esetében fennáll az a kockázat és bizonytalanság, hogy a valódi eredmények eltérnek a jövőbe tekintő kijelentésektől. A Syngenta számára az ilyen kockázat és bizonytalanság magába foglalja a jogi eljárásokkal, szabályozási jóváhagyásokkal, új termékfejlesztésekkel, növekvő versennyel, vevői hitelkockázattal, általános gazdasági és piaci kondíciókkal, megfelelőséggel és kármentesítéssel, szellemi tulajdonjogokkal, szervezeti változások végrehajtásával, immateriális javak értékvesztésével, géntechnológiával módosított növények és organizmusok vagy növényvédő szerek fogyasztói észlelésével, klímaváltozásokkal, árfolyam- és árváltozásokkal, egyforrású ellátási megállapodásokkal, politikai bizonytalanságokkal, természeti katasztrófákkal és az adatbiztonság megsértésével vagy egyéb információtechnológia rombolásával kapcsolatos kockázatokat. A Syngenta nem rendelkezik kötelezettséggel az előretekintő kijelentéseinek aktualizálására, az érvényes eredmények, vagy új feltételezések elfogadására vonatkozólag.

A A