C-Mix-Clip: gyors és kényelmes kapacsere

A A

2017 03. 23.

C-Mix-Clip gyorscsere-rendszer a Cenius mulcskultivátor részére

Az Amazone a már bevált C-Mix-kapák mellett kínálja az új C-Mix-Clip-gyorscsere-rendszert a Cenius mulcskultivátor sorozat számára. Ez a rendszer lehetővé teszi a kényelmes kapa-cserét. Az egyszerű, nagyon gyors és elsősorban időt megtakarító csere például a keskeny mélylazító kapáról a tárlóhántáshoz használható lúdtalp alakú kapára gond nélkül lehetséges. Különösen a munkavégzés költségeit lehet ezzel a lehető legalacsonyabb szintre csökkenteni.

A C-Mix-Clip-kaparendszer ugyanúgy mint az ismert C-Mix-kapák egy megvezető lemezből és egy csúcsból áll. A megvezető lemezt a C-Mix-Clip-rendszernél is a kapákkal összecsavarozzuk, a csúcs a gyorscsere-rendszeren van rögzítve. A kapákon található C-Mic-Clip-rögzítő egyszeri és egyszerű szerelése után egy könnyen meglazítható biztosító csapszeg segítségével a használati körülményeknek megfelelő, különböző kapacsúcsokat lehet feltolni. A biztosító csapszeget a kapa hátoldalán egy üreges csavaron áttoljuk, és az az adott kapacsúcsot biztonsággal tartja a C-Mix-Clip-rögzítőn.

Használati feltételektől függően az Amazone 80 mm széles, és különösen a 12 – 30 cm munkamélységben történő intenzív lazításhoz használható kapacsúcsokat kínál. Ezzel a szerves anyagok tökéletes átkeverését lehet elérni még a mélyebb talajrétegekben is. Ezen kívül kínálja az Amazone a 100 mm széles kapacsúcsot, mely 10 – 20 cm munkamélységben használható, így az alkalmas a mélyebb tarlóhoz valamint altalaj-műveléshez. A 320 mm széles lúdtalp alakú kapa áll rendelkezésre a lapos és teljes területen használható tarlóműveléshez 3 – 10 cm között.

Ahhoz, hogy a kapákat a C-Mix-Clip-rögzítőre fel lehessen tolni, egy speciális szerszám áll rendelkezésre. Ez a kapacsúcs biztonságos felhelyezése által további kényelmet nyújt az egyszerű csere során.

Az Amazone a C-Mix-gyorscsere rendszerrel egy olyan rendszert hozott létre, mellyel nem csak az időbeli ráfordítást és a kapacsere költségeit lehet csökkenteni, hanem egyedileg és gyorsan lehet az adott működési célra reagálni.

Amazone C-Mix-Clip

Amikor a biztonsági csapszeg nyitva van, a kapacsúcsot gyorsan és egyszerűen lehet kicserélni.

A A