Amazone Catros – Hidraulikusan eltolható

A A

2016 08.09.

Hidraulikus eltolóegység a Catros kompakt tárcsához

Az Amazone Catros/Catros+ 3001 és 3501 típusú kompakt tárcsás boronái alapfelszereltségben a tárcsasorok eltoló-egységével vannak szerelve. Ez lehetővé teszi, hogy az első és a második tárcsasor közötti eltolást optimálisan lehessen beállítani. Továbbá ezeknél a merev munkagépeknél arra is használható, hogy a szállítási- és a munkahelyzet között váltani lehessen. Ehhez a Catros/Catros+ 3001 és 3501 típusoknál nem kell az oldalsó terelőtárcsát kézzel felhajtani. Mivel az eltolási folyamat a talaj ellenállásnak segítségével történik, a munkagépet a talajra kell engedni, és egy rövid szakaszt előre ill. hátrafelé mozgatni.

Annak érdekében, hogy a beállítás még egyszerűbb legyen, az Amazone az eltoló-egység hidraulikus vezérlését kínálja. Ezzel a vezető a tárcsaegységet nagyon egyszerűen be tudja állítani egy hidraulikus szelep segítségével, így könnyen tud váltani a munkagép szállítási- és munkahelyzete között. Az Amazone a hidraulikus kezelhetőséget opciós felszerelésként kínálja valamennyi új Catros/Catros+ 3001 és 3501 típusú kompakt tárcsához.

S23_2_15

Bild S23_2_15

Az elülső és a hátsó tárcsasor közötti eltolást a vezető nagyon egyszerűen be tudja állítani egy hidraulikus szelep segítségével.

A A