AGROmashEXPO – 2021. március 3-6.

A A

A Hungexpo Zrt. ezúton tájékoztatja kiállítóit és látogatóit, hogy a COVID-19 vírus okozta járványhelyzettel kapcsolatos intézkedések miatt Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvénye, az AGROmashEXPO időpontja 2021. március 3-6.-ra módosul.

1

A látogatók minél szélesebb körű elérése érdekében, átalakítottuk az ingyenes meghívó, a kedvezményes e-ticket és a jegyvásárlási rendszerünket. A www.agromashexpo.hu weboldalon elérhető, regisztrációhoz kötött online jegyek árát január 31-ig, 2.500 forintról 1.000 forintra csökkentettük, így a látogatók már jóval az esemény előtt jelentős kedvezménnyel vásárolhatják meg belépőjüket.

Az AGROmashEXPO évtizedek óta Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvénye, melyet 39. alkalommal rendezünk meg.

Az október folyamán fokozott egészségügyi higiéniai rendelkezések betartása mellett megrendezett kiállításaink, a kiállítói visszajelzések alapján beváltották a hozzájuk fűzött reményeket és bizonyították, hogy szükségesek a jól kontrollált módon lebonyolított üzleti rendezvények, mert a személyes jelenlétet az üzletkötésnél, kapcsolatépítésnél semmi nem tudja helyettesíteni.

Mivel számunkra rendezvényeink résztvevőinek egészsége elsődleges, létrehoztunk egy, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által is jóváhagyott egészségügyi szabálykönyvet, mely számos intézkedést tartalmaz, célja, hogy a kiállításon történő részvétel ne jelentsen nagyobb egészségügyi kockázatot, mint egy bevásárlóközpont.

A A