AgrárgépShow 2023 – Az 50 éves KITE

A A

2023 különleges a KITE Zrt. számára, hiszen ebben az évben ünnepli alapításának ötvenedik évfordulóját. Ebből az alkalomból számos látványos eseménnyel várják partnereiket az év során. Az ünnepségsorozat első állomása az idei AgrárgépShow, melyen megosztották az ünnep örömét a Hungexpo F pavilonjába látogató vendégeikkel.

CZR_1606

Számos újdonsággal is készültek, amelyek közül is a legkiemelkedőbb az Innovációs Központjuk legújabb fejlesztése, az öntözési szaktanácsadás felülete, mely professzionális támogatást nyújt az adatalapú vízpótláshoz. Ennek megismerésére is lehetőségük volt a látogatóknak gépcsodáik és szolgáltatásaik bemutatkozása mellett.

Az idei évben is megtöltötték az F pavilont az AgrárgépShow-n. A 3000 m2-es kiállító téren több mint húsz új és hat old timer gép került bemutatásra, mindemellett összes értékesítési területük bemutatkozott. Precíziós Gazdálkodási Rendszerük pedig egy külön körstandot kapott a standban, ahol a már ismert applikációk mellett a Kiemelt Szolgáltatási Igazgatóságuk mutatkozott meg, akik a 2020-ban elindított PGR szolgáltatási oldalát végzik a termelők felé.

CZR_1503

A kiállított termékek közül kettőt érdemesnek talált az AgromashEXPO-AgrárgépShow zsűrije a kitűntetésre.  A JCB Fastrac ICON traktor, valamint a francia Pellenc cég Optimum szüretelő kombájnjainak digitális megoldásai érdemelték ki a Nemzetközi Termékfejlesztési Különdíjat.

Idén a legszebb standnak járó kitüntetést is a KITE érdemelte ki a nagy standok kategóriájában. Sőt a befektetett munka elismeréseként a Magyar Marketing Szövetség Kiállítói Fődíját is átvehették a pénteki napon.

CZR_1578

A kiállítási terület a fenntarthatóság jegyében épült fel idén, igyekeztek a legtöbb terméküket és szolgáltatásukat bemutatni, melyek a jövő generációit is szolgálják a magyar mezőgazdaságon belül. Az idei évben ugyancsak felsorakoztak a jövőbe mutató növényápolási lehetőségek is.

A A