A Massey Ferguson plexi arcvédő pajzsokat gyárt, az Austro Diesel betárazott alkatrészből

A A

Az MF a Franciaországban található traktorgyárában 3D-s nyomtatógépekkel plexi arcvédő pajzsokat készít az egészségügyi dolgozók számára.

A Párizs mellett található (Beauvais település) ultramodern gyárban az MF a 3D nyomtatásra alkalmas gépeit az arcvédő pajzsok gyártására állította át. A műanyag védőfelszereléseket a helyi egészségügyi dolgozók részére készítik, mégpedig a legfontosabb cél érdekében – védeni az emberi életeket a Koronavírus idején.

1

Mindezek alatt – felkészülve a tavaszi szezonban jelentkező igények kiszolgálására –  az Austro Diesel jelentős készletet halmozott fel elsődlegesen alkatrészekből.  Az osztrák vállalat, amely Magyarország mellett összesen 11 Közép-Európai országban látja az MF termékek importőri teendőit fennakadás nélkül képes géppel és alkatrésszel kiszolgálni a hazai Massey Ferguson márkakereskedéseket.

„Gazdálkodó Partnereink és Dolgozóink egészsége az elsődleges számunkra, amelynek érdekében időben felkészültünk a megszokottól eltérő élethelyzetekre is. Cégünk szlogenjében is ez olvasható: mindent mozgásban tartunk. Ehhez a hitvalláshoz hűen, fennakadások nélkül tudjuk még a nehéz időkben is kiszolgálni MF Partnereinket!“ – értékelte a helyzetet Ing. Johann Gram, az Austro Diesel tulajdonosa és értékesítési vezetője.

Ennery Sept 2015 _63_112010

 

A A