A CLAAS bővíti sablonkínálatát

A A

Hamm, 2016. augusztus

A CLAAS teljesen automatizált AQUA NON STOP COMFORT késélezőjével most a bálázó- és gyűjtőkocsi-gyártók még több késtípusát meg tudják élezni.

A hetvenféle cserélhető sablonnak köszönhetően jelenleg 105 különböző típusú kést lehet a géppel élezni. A sablonok száma folyamatosan bővül. A CLAAS ezen kívül ingyenes szervizt, illetve kérésre új sablonok gyártását is vállalja.

A CLAAS AQUA NON STOP COMFORT késélezője 2013 óta sikeres a piacon. A teljesen automatizált rendszer lehetővé teszi a precíz, speciális hűtőközegben történő élezést, egészen pontosan követve az élkontúrt. Az élezési folyamatba nem lehet kézzel belenyúlni, de erre nincs is szükség: számtalan szenzor és egy biztonsági rögzítés felel a kezelő számára teljesen biztonságos élezésért.

A kések élformájának és rádiuszának pontosan megfelelő élezésnek köszönhetően a kések élettartama jelentősen megnő, illetve a terményt rövid, apró darabokra vágja, így jobban tömöríthetők a bálák, jobb a takarmány minősége. Ezt kiegészítve a helyesen megélezett kések a teljes meghajtórendszer terhelését is csökkentik, és nagyobb összteljesítményhez segítik hozzá a bálázókat, rendfelszedő kocsikat. A teljesen automata késélezővel a gazdaságok időt nyernek, amit más munkára tudnak fordítani.

A gép működését a következő videón megtekinthetik: http://go.claas.com/messerschleifgeraet

AQUA NONSTOP COMFORT – most még több késtípushoz

CLAAS_AQUA NON STOP COMFORT_256121 CLAAS_AQUA NON STOP COMFORT_256167

A A