Régi a márka, új a gazda: együtt a Mc Cormick és az Invest

A A

Talán még új a hír: a hazai gépkereskedelemben sokak által hányatott sorsúnak nevezett Mc Cormick traktorok forgalmazási képviselete az Invest Kft.-hez került. Ahogy a cég standjáról távozó egyik gazda fogalmazta, remélhetőleg jó kezekben lesz ezen túl az alkatrészellátás és a szerviz is.

invest_image_logo

McC_Trademark_CMYK_RedErről beszélt többek között Szaxon Róbert, az Invest Gépkereskedelmi Kft. ügyvezetője, aki kiemelte, hogy fő céljuk a traktorok műszaki értékének megfelelő, magas színvonalú képviselet és szolgáltatás megvalósítása. Az Év Traktora díj is a minőségre utal, ugyanakkor egyedi lehetőséget biztosítanak a gépet megvásárolni szándékozó gazdáknak:

„Olyan online rendszert helyezünk üzembe, amellyel a termelő a meglévő opciók alapján saját maga állíthatja össze a kiválasztott traktor szereltségét!”

oznor cof

Ez érvényes a 20-360 LE teljesítményhatárok között rendelhető gépek mindegyikére; ezzel is a vásárlók elvárásait igyekszünk maximálisan figyelembe venni. – mondta Szaxon Róbert. Megjegyezte, hogy a Mc Cormick márka a köztudottan kedvező ár-érték arányával is kiemelkedik a piaci versenytársak közül. Érdekesség, hogy a fülke nélküli – így olcsóbb –változatok is széles skálán állnak rendelkezésre.

Kínálatukban elsősorban a középkategóriás univerzális traktorokra koncentrálnak, de a kicsiktől a nagyokig – önkormányzatoktól a profi nagygazdaságokig – mindenkit kiszolgálnak; természetesen a korábbi Mc Cormick tulajdonosokat is várják szolgáltatásaikkal.

A traktorok értékesítési menedzsere, Bán Szabolcs bemutatta az Agritechnica-n Év Traktora címmel díjazott X 6.430-as erőgépet is. Utalt arra, hogy ez a siker a prémium beszállítói háttérnek is köszönhető, amely biztosítéka a további innovációknak. Hozzátette még, hogy az eddigi CASE IH felhasználókkal sem szakítják meg a kapcsolatot. A cég 7 telephelyén a megszokott színvonalas alkatrész háttérrel és gyors szervizszolgáltatással továbbra is állnak a márkahű gazdák rendelkezésére.

Agrár Élet Magazin

 

 

 

A A