Állatbarát szállítás: új Fliegl állatszállító pótkocsi a piacon

A A

A Fliegl Agrartechnik tovább bővítette termékpalettáját. A TTW 100 Noah és a TTW 120 Noah állatszállító pótkocsikkal a Fliegl már az állatszállítás területén is jelen van.

Fliegl állatszállító

Az állatszállító pótkocsival gyors, egyszerű és biztonságos a szarvasmarha, sertés, kecsek, juh, vagy más haszonállat szállítása.

A pótkocsi hátulja egy rámpa is egyben, így az állatok ki- és beszállása egyszerű, gyors és könnyű munkafolyamat.

Fliegl állatszállító2

További előnye a központilag állítható elválasztó rács. Ezzel egyszerűen, s könnyedén külön lehet választani az állatokat egymástól, s így a szállítás közbeni nyugtalanság könnyebben kezelhető. Az elválasztó rács ezen kívül megkönnyíti az állatok be – és kiszállását is. Elől, a jobb oldalon, egy külön ajtó biztosítja az állatok ellátását. A csúszásmentes padló, -préselt falemezborításból- szériatartozék. Aki a szállítást még állatbarátabb formában szeretné megoldani, lehetősége van -opcióban- gumiborítású padlót választani, amelyre szalma szórható. A pótkocsi oldalfalai a jól bevált Fliegl modulrendszerből készültek.

Szintén opcióban választható a tetőponyva is.

Fliegl állatszállító3

A TTW 100 Noah állatszállító pótkocsi össztömege 10.000 kg, a támasztósúly 2.000 kg. A kocsi mérete 6.300 mm X 2.380 mm X 1.500 mm.

A TTW 120 Noah össztömege 12.000 kg, támasztósúlya 2.000 kg.

A kocsi mérete 8.300 mm X 2.380 mm X 1.500 mm.

IAA Kiállításon

A A